Recaptació obtinguda 2012

El còmput de la recaptació obtinguda, a benefici íntegre d’ASPANOB, anunciat a la cloenda de #correperaspanob, ha estat el següent:

QUANTITAT TOTAL DE LA RECAPTACIÓ SOLIDÀRIA :   845'13 €

Volem anunciar de forma destacada que, dins aquesta quantitat total, s'han aportat en concepte de DORSAL ZERO* la quantitat de 365'13 €.

En atenció a un suggeriment fet per diversos participants, deixam anunciat el número de compte corrent d’ASPANOB (Associació de pares de nins amb càncer de Balears), per aquelles persones que no han estat a temps de fer la seva aportació solidària a la cursa, i desitgen sumar-se a la causa:  c/c ASPANOB :  2100-1763-02-0200035552.

 

TANT L'ORGANITZACIÓ DE #CORREPERASPANOB COM ASPANOB VOLEM AGRAIR LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I ELS COMENTARIS DE SUPORT QUE ENS HEU FET ARRIBAR DURANT AQUESTS DIES. A TOTS ELS COL·LABORADORS, VOLUNTARIS I PARTICIPANTS, MOLTES GRÀCIES !!


* Dorzal Zero: aportació voluntària a #correperaspanob feta per persones que, o be no varen poder assistir a la festa, o be volien col·laborar però no podien fer ni la caminada solidària ni la cursa.