Diguès la teva

Participació solidària

Com a acte solidari que és aquesta cursa, volem donar cabuda a totes les persones i entitats que hi vulguin col·laborar. Aquesta col·laboració es pot fer des de diferents àmbits:

  • Participant a la cursa com a atleta
  • Participant a la caminada solidària
  • Participant amb el dorsal zero, opció especialment pensada per aquelles persones que desitgin col·laborar amb l’aportació de 5 € per a la nostra causa, però que no es vegin amb ànim de fer ni la cursa ni la caminada.
  • Manifestant el vostre suport des de les xarxes socials, particularment des de Twitter.

Presència a Instagram: @correperaspanob

Enguany també ens pots trobar a Instagram. Aquí també hi anirem publicant les fotos de la festa. Pots accedir-hi a través del següent enllaç.

Presència a Facebook: Corre Per Aspanob

Després de tots aquests anys, comptam amb molts amics i col·laboradors que, any a any, participen activament a correperaspanob. Gràcies al seu suport, aquesta festa solidària és un fet.

Et convidam també a unir-te al nostre grup de Facebook, aportant-hi els teus comentaris, fotos, vídeos,etc. Ens pots trobar seguint el següent enllaç.

Presència a Twitter: @correperaspanob

Per tal de donar el màxim de difusió a la nostra causa, volem animar a totes les persones que tenguin presència a les xarxes socials a que col·laborin amb nosaltres per difondre la nostra causa. Aquesta col·laboració es pot materialitzar de moltes maneres. Exemples d’algunes d’elles podrien ser els següents:

  • Solidaritzant-se amb la nostra causa, escrivint un tuit que esmenti el nostre hashtag: #correperaspanob o bé la nostra identitat a Twitter: @correperaspanob. D’aquesta manera, podrem anar recollint totes aquestes mostres de solidaritat a la nostra web.
  • Fent-vos seguidors (followers) de correperaspanob a Twitter. Ens agradaria arribar a comptar amb el màxim nombre de persones adherides a la nostra causa.
  • Ajudant-nos a fer el seguiment de la cursa, pujant fotos i comentaris a Twitter, indicant la seva relació amb #correperaspanob.
  • … i totes aquelles maneres que se vos puguin ocorrer per mostrar explícitament el vostre suport.

Deixa el teu testimoni via Twitter

 
A aquesta web, tenim un apartat on exposam un conjunt de testimonis de suport a la nostra iniciativa. Tots els que volgueu contribuir amb el vostre testimoni particular, ho podeu fer a través de Twitter, fent un tuit que esmenti la nostra identitat (@correperaspanob) o que parli de la nostra iniciativa (#correperaspanob).
Pots visitar-nos a Twitter seguint el següent enllaç.
 
 
 

Amb el teu suport hi guanyam tots.  Gracies per la teva col·laboració!